Home > Artikel

5 x duurzame adresjes voor mama en baby

Ecologisch shoppen voor je kind

Wannneer je zwanger bent, doe je niets liever dan shoppen! Voor je enthousiast je winkelkarretje vol begint te laden, denk je best eerst even na wat je echt nodig hebt en of er geen ecologische alternatieven bestaan. Wij somden voor jullie 5 x duurzame webshopadresjes op.

1. Klein Spook
Op zoek naar wasbare luiers? Klein Spook is dé webshop met alle antwoorden, zowel op algemene als op gespecialiseerde vragen over wasbare luiers, maar ook met weetjes, demofilms, foto's en tips. Je vindt niet enkel luiers bij Klein Spook, ook wasbare billendoekjes, borstvoedingspads, zwemspullen en wasbaar maandverband. Voor jonge ouders die begaan zijn met het milieu, maar toch leuke en handige spulletjes willen. Ecologisch en puur dus!

2. Boobs 'n burps
Webshop voor (bijna) mama’s en hun buiken en borsten. Je vindt er stijlvolle lingerie en kleding, kolven en onderdelen, lichaams- en borstverzorgingsproducten, draagdoeken... Boobs 'n Burps organiseert verschillende workshops rond borstvoeding (borstvoeden en werken, start to pump, borstvoeding en vaders...)

3. Greenjump
De mensen achter Green Jump willen graag dat kinderen gezond opgroeien in een duurzame wereld.  Ja, dat is inderdaad een meer dan levensgroot doel... Maar wel één waar we dagelijks concrete invulling aan geven. In hun webshop vind je honderden duurzame producten voor het hele gezin! Van biologische verzorgingsproducten baby en kind, biologische baby-en kinderkleding, ecologische en natuurlijke kindermatrassen, houten speelgoed, duurzaam knutselmateriaal, duurzame lunchboxen en drinkflessen... wij zijn alvast fan van hun uitgebreid assortiment!

4. Kudzu
Deze leuke webshoop heeft een groot gamma aan producten gemaakt van natuurlijke, gerecycleerde of recycleerbare materialen. Van keukenmateriaal tot speelgoed, schoolgerief, reinigingsmiddelen en vogelkastjes.

5. Villa Kakelbont
Baby- en kidswebshop met bio, eco en fairtrade producten in een hip jasje. Gaande van natuurlijke verzorging en duurzaam speelgoed tot eco-woondesign.

Tip: op www.myfairbaby.be vind je nog veel meer duurzame adresjes waar je terecht kan om babyspullen aan te schaffen.

Illustratie: Katerina Voitko - www.runak.eu
 

 

Relevante thema's: tags

Lees meer

Ook interessant!

Abonnement inclusief cadeau + Kaatje Dubbeldik kleuter doeboek + Kaatje Kleuter Knutselboek

32
Abonnement Mini 1 jaar
(6 nummers)
+ cadeau
eerstdaags thuisbezorgd
+
995
+
1295
Meer info?
44%
bundelkorting
gratis
verzending
45
Naar bestel formulier
Partners
16

Het huidige nummer

augustus - september 2016

Op de hoogte blijven?

Nieuws van Mini recht in je mailbox!

Al 22.000 nieuwsbriefleden waren je voor!
Minimag.be Mini magazine Mijn account Volg Mini Contact
Homepage
Kinderwens
Zwangerschap
Baby
Peuter & kleuter
Abonnement
Cadeau
Nabestelling
Voordeelbundel
Registreer
Inloggen
Winkelwagen
Speel & win
Mini Testpanel
FacebookFacebook
TwitterTwitter
NieuwsbriefNieuwsbrief
Mail onsMail ons
Mini, de redactie
Moorselbaan 603-1
BE-9300 AALST
Tel: 0032 (0) 53/72 99 97
Fax: 0032 (0) 53/72 99 98
E-mail: redactie@minimag.be