Home > Artikel

Op stap naar het Limburgs Babyweekend

Aan de spits van de babywereld en oh zo gezellig!

Het Limburgs Babyweekend brengt alles voor (bijna-) ouders en hun spruitje(s), nog in of al uit het buikje.  1 Weekend lang draait in de Grenslandhallen alles rond kids van -9mnd tot 4 jaar.  Zwanger en op zoek naar geboortekaartjes, doopsuiker of een kinderwagen? Zit je met zovele vragen over kindergeld, ouderschapsverlof, pre- en postnatale zorgen? Zin om lekker te shoppen tussen de vele kraamcadeautjes en mini-kleertjes? Het Limburgs Babyweekend presenteert het allemaal onder één dak voor ouders, baby's, peuters en kleuters. De vele standhouders staan te popelen om jou te mogen begroeten op 4 en 5 februari in de Grenslandhallen van Hasselt.

Infodorp

Het infodorp is een goudmijn aan informatie voor elke (toekomstige) mama en papa. Hier kan je o.a. terecht bij Kind & Gezin, de vroedvrouwen van het Wit-Gele Kruis Limburg, KVLV kraamzorg, Solidariteit vh Gezin, 't Amerijtje, De Doula's, Famifed kinderbijslagfond, Borstvoeding vzw, ...

Winkelstraat

In de winkelstraat vind je alle exposanten die kinderkleding tot kraamcadeautjes aanbieden, van retro & vintage tot lief en schattig. Vele van deze standhouders hebben énkel een webshop én is het Limburgs Babyweekend hét moment om de spulletjes te voelen, te kiezen én te kopen zonder die vervelende verzendkosten.

Handelscentrum

In het handelscentrum kan je terecht voor alle mogelijke baby- en kindergerelateerde spullen: van geboortekaartjes en doopsuiker tot specialisten-fotografen, babyborrellocaties, zwangerschaps- en babykleding tot gewoon heel leuke hebbedingetjes die allemaal te maken hebben met zwangerschap, geboorte en kids van -9mnd tot 4j.

Animatie

Doorlopend kunnen de kleuters zich uitleven op de springkastelen, zijn er grime-artiesten aan het werk, krijg je een gratis fotoshootje van je baby, peuter / kleuter en dit alles rondom een cafetaria waar je als (zwangere) ouder eventjes op adem kan komen.

Maak een testritje op een Babboe fiets

Benieuwd hoe het is om met zo'n bakfiets rond te fietsen. Goed nieuws, want je kan niet enkel een Babboe fiets winnen, je kan hem ook uittesten tijdens het Limburgs Babyweekend 2017.
Papa en mama, maar zeker ook de grootouders of suikertante mogen deze fiets ter plaatse uitproberen en dit op een daarvoor speciaal aangelegd parcours.  

Workshops

Er zullen ook gratis workshops worden gegeven tijdens het ganse weekend, hierover later meer.  De workshops zullen vanaf januari 2017 op de Facebookpagina én op de website bekend gemaakt worden.  (Er staat al zéker een workshop Borstvoeding tips & tricks genoteerd en zal je (bijna) doorlopend kunnen kennismaken met het gebruiken van draagdoeken).

Overtuigd om langs te komen?
De vijfde editie van het Limburgs Babyweekend gaat door in de Grenslandhallen in Hasselt op 4 en 5 februari 2017,  en je kan élke dag terecht van 10u. - 18u.

Relevante thema's: tags

Lees meer

Ook interessant!

Abonnement inclusief cadeau + Kaatje Dubbeldik kleuter doeboek + Kaatje Kleuter Knutselboek

32
Abonnement Mini 1 jaar
(6 nummers)
+ cadeau
eerstdaags thuisbezorgd
+
995
+
1295
Meer info?
44%
bundelkorting
gratis
verzending
45
Naar bestel formulier
Partners
16

Het huidige nummer

augustus - september 2016

Op de hoogte blijven?

Nieuws van Mini recht in je mailbox!

Al 22.000 nieuwsbriefleden waren je voor!
Minimag.be Mini magazine Mijn account Volg Mini Contact
Homepage
Kinderwens
Zwangerschap
Baby
Peuter & kleuter
Abonnement
Cadeau
Nabestelling
Voordeelbundel
Registreer
Inloggen
Winkelwagen
Speel & win
Mini Testpanel
FacebookFacebook
TwitterTwitter
NieuwsbriefNieuwsbrief
Mail onsMail ons
Mini, de redactie
Moorselbaan 603-1
BE-9300 AALST
Tel: 0032 (0) 53/72 99 97
Fax: 0032 (0) 53/72 99 98
E-mail: redactie@minimag.be