Home > Artikel

3 manieren om een betrouwbare babysitter te scoren


Wil je er dit weekend eens op uit trekken onder jullie tweetjes? Welke mama en papa met kleine kinderen in huis kent dan niet het probleem: “Help, babysitter gezocht!” Mini zocht en vond 3 manieren om een betrouwbare babysitter te vinden:

1. airBsit-app
Deze app is goud waard, want een betrouwbare babysitter op airBsit zoeken in je buurt is eenvoudig. De applicatie werd een tijdje geleden gelanceerd en er zijn nu al duizenden babysitters beschikbaar in Brussel en Wallonië.


2. Gezinsbond
Ook de Gezinsbond heeft een kinderoppasdienst. Een groot voordeel is dat je ook verzekerd bent. Aan de hand van een prestatieboekje vul je de babysituren in. En er is vast en zeker een babysitcoördinator in jullie buurt. Wie lid is van de Gezinsbond kan via deze link op zoek gaan naar een babysit. Daar vind je ook de officiële tarieven voor een avondje oppassen.

3. Mond-aan mond reclame
Nog een gemakkelijke manier om aan een babysitter te geraken is via mond-aan mondreclame via bevriende koppels, mama’s en papa’s aan de schoolpoort of bij de kinderopvang! Een groot voordeel? Van aangeraden babysitters ga je al wat geruster zijn, je krijgt referenties van mensen die je kent en dan is dat altijd fijn om te weten.

Algemene tips
Laat de babysitter een beetje sneller komen, zo kan je kennismaken en een rondje van het huis doen. Vraag achteraf aan de kinderen hoe het is geweest, zij zijn de beste referentie. Als zij het leuk vonden, dan kan je er meestal op vertrouwen dat het een goede babysitter was.

Relevante thema's: tags

Lees meer

Ook interessant!

Abonnement op Mini magazine
6 NRS + CADEAU
4 Difrax Animal fopspenen 0-6 maand, 6+ maand, 12+ maand & 18+ maand
Prijs € 32
Gratis verzending
Meer info over abonneren?
+
Partners
16

Het huidige nummer

augustus - september 2016

Op de hoogte blijven?

Nieuws van Mini recht in je mailbox!

Al 22.000 nieuwsbriefleden waren je voor!
Minimag.be Mini magazine Mijn account Volg Mini Contact
Homepage
Kinderwens
Zwangerschap
Baby
Peuter & kleuter
Abonnement
Cadeau
Nabestelling
Voordeelbundel
Registreer
Inloggen
Winkelwagen
Speel & win
Mini Testpanel
FacebookFacebook
TwitterTwitter
NieuwsbriefNieuwsbrief
Mail onsMail ons
Mini, de redactie
Moorselbaan 603-1
BE-9300 AALST
Tel: 0032 (0) 53/72 99 97
Fax: 0032 (0) 53/72 99 98
E-mail: redactie@minimag.be